Algemene contactinformatie

Sjiieten.be is in samenwerking met Nederlandse en Franse organisaties actief in het verspreiden van informatie over de conflicterende geloofsleer van het sjiisme ten opzichte van de islam. Met deze site willen wij de sjiieten onderwijzen over het sjiisme. Veel sjiieten zijn niet op de hoogte dat hun religieuze leiders en geschiedsschrijvers (vooral uit Irak en Iran) een eigen religie hebben onwikkeld dat los staat van de islam zoals die tot ons is gekomen. Om de informatievoorziening van deze site zo kwalitatief en objectief mogelijk te houden worden we bijgestaan door ex-sjiieten.

Wij roepen de sjiieten op om het sjiisme te verlaten omdat wij het beste wensen voor alle mensen. Wij moslims (soennieten) houden van de Islam, de Koran, de Profeet (vrede zij met hem, zijn familie en metgezellen), de Ahlalbayt en Metgezellen (moge Allah tevreden zijn over hen). Het is verboden om te liegen over de Metgezellen (inc. Ahlalbayt) en de Koran. De sjiitische leiders doen dit wel en jammer genoeg volgen de sjiieten deze leiders zonder dat ze de vrijheid krijgen om juiste informatie te verkrijgen.

We hebben de antwoorden op vragen die ons vaak worden gesteld gebundeld in de rubriek “FAQ”. Vindt u geen vraag op uw antwoord, contacteer ons dan via onderstaand formulier. U kunt ons contacteren in alle talen.

Wij zijn altijd op zoek naar uw inlichtingen, adviezen en tips. U kunt ons ook (anoniem) per mail bereiken via info@sjiieten.be.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (anoniem)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *